Ballerina keksit

Ballerina keksit

Aamuhalaus ja aamukahvi Ballerinakeksin kera terassilla. Kahvista ja Ballerina keksistä on tullut tärkeä rutiini mökillä. Rauhallinen kuppi kahvia terassilla tai sään salliessa pöydän äärellä ennen verkoille menemistä. Ympärillä luonto ja luonnon äänet – vihreästä valkoiseen – myrskytuulista rasvatyyniin.

Ballerinakeksit ovat ihan must juttu, muut eivät kelpaa. Jotenkin se tuntuu ylelliseltä, salaiselta paheelta – syödä keksiä näin heti aamulla. Se tuntuu myös turvalliselta – samat rutiinit, samat asiat, samat tunteet. Olenko kaavoihin kangistunut kun joka aamu tarvitsen aamunhalauksen ja pusun? Niin, ja aamukahvin.

Tarvitsenko vahvistuksen siitä, että olen rakastettu, olen hyväksytty eli minä kelpaan juuri sellaisena kuin olen.

Aamulla tarkkailemme merelle verkonmerkkejä ja aallon korkeuksia. Tuleeko haasteellinen vaiko helppo verkon nosto. Ole varovainen – ettet putoa – tämän ohjeen saan joka kerta kun on kova tuuli. Olemme sopineet siitä mitä teen jos putoan veteen, varmuuden vuoksi. Joten luottavaisena menemme verkoille, vaikka ajoittain jännittää ja välillä tulee pieniä horjahduksia ja mustelmia. Rantaan saapuessa lausumme kiitokset matkasta ja saaliista. Joskus kiitos on mukavasta kalastuksesta ilman saalista.

Me tarvitsemme rutiinia, turvallisuutta, luottavaisuutta ja hyväksyntää myös työyhteisössä. Meille on tärkeä tietää mitä tehdään normaalipäivänä ja mitä tehdään haasteellisina hetkinä. Se, että minä tiedän, että minä osaan ja kelpaan sellaisena kuin olen, luo turvallisen pohjan suoriutua mistä vaan.

Arjen pienet hetket ja sanat ovat kuin enkelten suojaavat siivet ympärillemme. Ne vahvistavat sitä rakkauden ja luottamuksen tunnetta joka suojaa meitä ja antaa meille siivet.

Mitkä ovat sinun Ballerina hetkesi?

Aamuisin terveisin Ulla