Slider

Led din personal bättre – och nå framgång!

Skickligt ledarskap ökar personalens arbetshälsa. Bakom varje framgångsrik organisation, vare sig den är stor eller liten, finns en motiverad och välmående personal.

Som företagare, verksamhetsledare eller HR-ansvarig för en mindre organisation behöver du inte känna dig ensam inför rekryteringar eller problem förorsakade av interna utmaningar i arbetsgemenskapen. Då lönar det sig att engagera en proffsig extern HR-konsult som hjälp. I små organisationer är det viktigt att kunna ta del av den erfarenhet en specialist har.

Jag erbjuder skräddarsydd och högklassig konsultering och coaching i personalledning, välbefinnande i arbetet och rekryteringar. För att du ska kunna leda din personal bättre.

Låt oss tillsammans bygga en bra arbetsplats i ett framgångsrikt företag!

"Att förstå och acceptera olikheter är grunden till ett gott samarbete."

Ulla

Kundfeedback

”Det har varit angenämt att arbeta med Ulla. Jag har haft möjlighet att pejla och konsultera saker med henne och har alltid fått ett sakkunnigt svar. Ifall Ulla inte har kunnat ge svar genast, har hon tagit reda på saken. Hennes närvaro fick solen att titta fram, och även om vi jobbade hårt fylldes dagarna också med härliga stunder av glädje, skratt och humor. Det som Ulla lovade, höll hon, och jag kunde verkligen lita på henne.”

- Ami Ilmanen
Vårdchef, Barkbackens Servicehus

”Jag rekommenderar att varje företagare genast kontaktar en HR-konsult då det är dags att anställa den första arbetstagaren. Det är det största rekryteringsbeslutet man gör som företagare. Och det lönar sig att hålla upp kontakten, eftersom personalärenden utvecklas hela tiden.”

- Jarkko Männistö
Vd, företagare, Asianajotoimisto Jarkko Männistö Oy

”En stiftelses verksamhet kräver hållbara processer, stark integritet och öppen kommunikation. Ulla Lövholm hjälper, med sakkunskap och lyhördhet, vår organisation att möta dessa krav med hjälp av levande strukturer och medveten personalutveckling baserad på en sund värdegrund.”

- Sören Lillkung, VD, Svenska Kulturfonden

Aktuellt

Föreningen Luckan r.f. rekryterar en Organisationschef till Helsingfors

Föreningen Luckan r.f. rekryterar en Organisationschef till Helsingfors

  Kvalifikationer och profil, vi förutsätter att du: – Kan leda strategiskt och målinriktat. – Har ett brett kunnande och...
Läs mera
Vad ska du bli när du blir stor?

Vad ska du bli när du blir stor?

Har någon frågat dig vad du vill bli när du blir stor? Jag erbjuder karriärplanering över webben för småföretagare till...
Läs mera
Kan Ulla vara din Personalchef-Online och hjälpa ditt företag att växa?

Kan Ulla vara din Personalchef-Online och hjälpa ditt företag att växa?

Tillväxt är en fin sak, men det medför också ett brett spektrum av utmaningar, särskilt för ett litet företag. Ju...
Läs mera