You are currently viewing Mikä sinusta tulee isona ? Tarjoan urasuunnittelua netissä!

Mikä sinusta tulee isona ? Tarjoan urasuunnittelua netissä!

  • Artikkelin kommentit:0 kommenttia

Onko sinulta kysytty, että mitä sinusta tulee isona?

Tarjoan urasuunnittelua netissä pienyrittäjälle tarjoushintaan 270 €+alv !

En muista, että minulta olisi lapsena kysytty, mutta toivon, että on. Yleensä tätä kysymystä esitetäänkin lapsille ja nuorille, mutta kysymys on ihan yhtä relevantti kaiken ikäisille ja erilaisissa (ura)tilanteissa oleville ihmisille.
Kaikista tärkeintä on kysyä tasaisin väliajoin itseltään, mitä minä haluan työkseni tehdä ja mistä minä nautin. Monesti tätä tulee kysyttyä itseltä jonkinlaisen kriisin tai muutoksen yhteydessä, mutta haluan haastaa sinua kysymään tätä itseltäsi myös silloin, kun kaikki on hyvin ja mitään muutoksia ei ole edes näköpiirissä?
Useasti sitä tuudittautuu siihen tilanteeseen mikä on päällä eikä tule edes ajatelleeksi, että tätäkö minä oikeasti haluan tehdä?
Haluan jakaa sinulle hiukan omaa urapolkuani, joka ei toden totta mennyt niin kuin joskus aikuisiän kynnyksellä ajattelin.
*
Ylioppilaskirjoitusten aikaan olin Wärtsilän vientiosastolla kesätöissä, joten hain kauppakorkeaan Turkuun, koska olin vahvassa uskossa, että minusta tulee tietenkin vientipäällikkö. Tuliko minusta? Ei tullut ei – vaikka ensimmäinen työpaikkani olikin vientisihteerinä Pandan suklaatehtaalla Vaajakoskella.

Vuonna 2009 siirryin yrittäjäksi omasta halustani. Yrittäjän polku on ollut hyvin vuoristomainen. Vuosien saatossa, kun olen pysähtynyt miettimään itseäni, vahvuuksiani ja heikkouksiani niin olen monta kertaa todennut, että yrittäjän työ ja minun profiilini ovat aika kaukana toisistaan.
Olen toivonut useampaan otteeseen vuosien aikana, että olisinpa hetken pysähtynyt ja oikeasti miettinyt, mitä haluan tehdä, enkä vaan toikkaroinut suunapäänä sinne tänne. Omia uraunelmia voi selkeyttää ja tavoitella myös suunnittelun kautta (satunnaista toikkarointia unohtamatta ;-))
Tekisinkö minä toisin omalla urapolullani? Voi olla, että tekisin tai sitten en. Ehkä kuitenkin neuvoisin itseäni rohkeasti pysähtymään ja miettimään, mitä minä oikeasti haluan tehdä.
Olen kuitenkin todella kiitollinen ihan kaikesta, mitä vuodet ovat minulle antaneet ja opettaneet. Monipuolisen ja vankkaan työkokemukseen kuuluu myös se, että on saanut riittävästi nokkaansa ja oppinut, mitä kannattaa ja ei kannata tehdä 😀

Haluatko sinä selvittää, mikä sinusta tulee isona ja löytää sen työn ja työnkuvan, josta aidosti nautit?
Joskus omasta urasta ja varsinkin omista uraunelmista puhuminen ja sparraaminen ulkopuolelta tulevan ammattilaisen kanssa avaa silmiä ja mahdollisuuksia, jotka olet ehkä aiemmin mielessäsi jopa haudannut.

Tarjoan urasuunnittelua netissä pienyrittäjälle tarjoushintaan 270 €+alv !

Tarjoan sinulle nyt marras-joulukuun aikana kahden (2) tunnin urasuunnittelukonsultaation – 55 % alennuksella hintaan 270 € + alv. Konsultaatiossa teen sinulle WOPI-analyysin eli työpersoonallisuustestin ja annan käyttöösi yli 30-vuotisen kokemukseni hr-konsultoinnista.
Uskon, että tapaamisemme jälkeen sinulle valkenee, kuinka paljon arvokasta kokemusta sinulle onkaan karttunut ja ennen kaikkea, miten ja missä näitä taitoja ja henkilökohtaisia ominaisuuksiasi pääsisit parhaiten hyödyntämään 😉
Laita minulle yksityisviesti tai sähköpostia tulemaan mail@ullalovholm.fi, niin varataan sinulle aika uraunelmiesi suunnitteluun!
#urakonsultointi #urasuunnittelu #unelmattodeksi #sinustaonmoneksi #ullalövholm

Vastaa