Slider

Rakennetaan yhdessä hyvä työpaikka menestyvässä yrityksessä

Osaamme kuunnella ja puhua, olla läsnä. Meidät on luotu aistimaan ja tietämään asioita. Jokainen ihminen toivoo, että hänet hyväksytään ja häntä rakastetaan sellaisena kun hän on.

Jokainen ihminen on ainutlaatuinen yksilö omilla vahvuuksilla ja osaamisilla. Tiedän, että jokaiselle ihmiselle löytyy se sopiva työ ja työpaikka, jossa hän menee täysillä mukaan ja tekee innolla töitä.

Selkeyttämällä lainsäädännön viidakkoa, kirjaamalla johdon tavoitteet ja päämäärät, eli luomalla toimiva henkilöstöstrategia säästetään aikaa, lisätään työhyvinvointia ja tuloksellisuutta yritykseen.

Tiedän, että jokainen esimies, yrittäjä ja omistaja pystyy kehittämällä henkilöstöosaamistaan nauttimaan enemmän työnteosta yhdessä työntekijöidensä kanssa ja sitä kautta parantamaan yrityksen tuloksellisuutta.

Laitetaan yksi asia kerralla kuntoon, suunnitellaan, kokeillaan ja kehitetään henkilöstöjohtamista yhdessä.

Henkilöstöapu

Sinun tarpeisiin räätälöity henkilöstöapu

Kasvu, monikulttuurisuus, digitalisointi, kansainvälistyminen, Somettaminen - tuloksen tekemisen edellytykset muuttuvat jatkuvasti. Työntekijöiden uudet sukupolvet ovat jo työelämässä vahvasti mukana erilaisin osaamisin ja odotuksin.

Yrityksen kasvaessa ja muuttuessa tulee tilanteita jossa henkilöstöasiat pitää saada parempaan järjestykseen. Tarve on ehkä lisätä kykyä tehdä sujuvammin yhteistyötä, muutostilanteesta selviäminen, esimiestyön kehittäminen tai ongelmatilanteen purkaminen.

Valitse positiivinen ja luotettava henkilöstöammattilainen ja ratkaisujen löytäjä keskustelukumppaniksi. Autan rakentamaan yritykseen käytännönläheiset henkilöstöprosessit ja toimintatavat jotka auttavat sekä yrittäjää, että esimiehiä kehittämään arjen henkilöstöjohtamistaan. Minulla on vuosien kokemus henkilöstöasioiden organisoinnista ja toteuttamisesta sekä isossa organisaatiossa että pk-yrityksissä.

Ota yhteys niin keskustellaan lisää.

Vuorovaikutusvalmennus

Peili-käyttäytymisprofiili on monitoimityökalu

Peili-käyttäytymisprofiili on turvalliseksi koettu valmennustyökalu, joka kuvaa ihmisten erilaisia toimintatapoja. Työkalu on laajasti sovellettavissa, ja tulokset sisältävät itsearvion lisäksi aina myös muiden henkilöiden antamat palautteet.

Peili-käyttäytymisprofiili antaa yhteisen kielen arjesta tutuille yhteistyön ilmiöille. Yhteinen ymmärrys on lähtökohta vuorovaikutustaitojen ja toimintakulttuurin kehittämiselle. Viitekehys on helppo oppia ja siitä on apua erityyppisten ihmisten kanssa työskentelyssä. Peili-käyttäytymisprofiili tuo esimiesvalmennukseen ja esimiestyöhön uudenlaista syvyyttä ja kykyä toimia erilaisten yksilöiden kanssa.

Peili-työkalu on tosi käytännönläheinen. Peilikuva paljastaa vuorovaikutustaidot. Se on helppo viedä arkeen. Tulos palautteen muodossa on helposti ymmärrettävissä ja sisäistettävissä.

Soita 045-2750026 niin jutellaan lisää.

Rekrytointi

Yllättävä tilanne - tarvitaan uusi työntekijä - NYT ja HETI

Tarve on löytää nopeasti uusi työntekijä tai muuttaa olemassa olevaa organisaatiota ja työtehtäviä.

Soita minulle niin tavataan ja autan sinua löytämään sen sopivimman uuden henkilön tehtävään, joko markkinoilta tai vaikkapa omasta organisaatiosta. Tarve voi vain osaavan keskustelukumppanin kanssa asioiden yhdessä suunnittelua tai puntarointiakin.

Soita numeroon: 045-2750026