Slide One
Slide One

Kehitetään ja parannetaan henkilöstöjohtamista yhdessä

Parempi henkilöstöosaaminen johtaa positiiviseen kierteeseen jossa kaikilla, niin esimiehillä, yrittäjillä ja työntekijöilläkin, on parempi työskennellä. Työhyvinvointi kohenee, tuottavuus nousee ja yhtiön tuloksentekokyky kasvaa.

Osaavan henkilöstöasioiden ammattilaisen kanssa kaikki onnistuu. Tehdään yhdessä henkilöstöstrategia, joka motivoi menestymään.

Henkilöstöapu

Räätälöityä henkilöstöapua sinun tarpeisiin.

Yrityksen kasvaessa ja muuttuessa henkilöstöasiat on hyvä saada kuntoon. Autan sinua rakentamaan käytännönläheiset henkilöstöprosessit ja toimintatavat, joilla kehität omaa arjen henkilöstöjohtamista.

Oli kyse sitten yhteistyökyvyn lisäämisestä, muutostilanteesta selviämisestä tai esimiestyön kehittämisestä, saat minusta positiivisen ja luotettavan keskustelukumppanin rinnallesi.

Ajoittain herkissä henkilöstöasioissa ulkopuoliselta konsultilta saa uusia näkökulmia.

Vuosien kokemus on tehnyt minusta oivan ratkaisujen löytäjän. Laitetaan henkilöstöasiat yksi asia kerrallaan kuntoon – analysoidaan, suunnitellaan, kokeillaan ja kehitetään. Yhdessä.

Ota yhteyttä niin keskustellaan lisää.

Vårt team är super !

Peili-käyttäytymisprofiililla lisäsyvyyttä esimiesvalmennuksiin ja tiimien vuorovaikutukseen.

Peili-käyttäytymisprofiili on turvalliseksi koettu ja laajasti sovellettavissa oleva valmennustyökalu, joka kuvaa ihmisten toimintatapoja ja käyttäytymistä eri tilanteissa. Se on erinomainen monitoimityökalu vuorovaikutus- ja yhteistyötaitojen kehittämisessä.

Peili-käyttäytymisprofiililla tuot omaan tai tiimisi työskentelyyn uudenlaista syvyyttä ja luot hyvät edellytykset toimia paremmin muuttuvissa tilanteissa erilaisten ihmisten kanssa.

Ota rohkeasti yhteyttä – tilaa Peili-valmennus sertifioidulta Peili-konsultilta. Tehdään erilaisuudesta organisaatiosi voimavara!

Lisätietoja saat oheisesta Peili-esitteestä. Peili-kayttaytymisprofiilin_esite_2020

Soita 045-2750026 niin jutellaan lisää

Rekrytointi

Yllättävä tilanne - tarvitaan uusi työntekijä - NYT ja HETI!

Yrityksesi saattaa yhtäkkiä olla uuden työntekijän tarpeessa. Jos kyse on ensimmäisestä rekrytoinnistasi, palkkaaminen saattaa mietityttää. Joskus taas olemassa oleva organisaatio kaipaa pikaista hiomista ja yksittäiset työtehtävät uudelleenmuotoilua.

Autan sinua löytämään kuhunkin tehtävään sopivimman henkilön joko markkinoilta tai omasta organisaatiostasi. Varmistan että prosessi viedään läpi ammattitaitoisesti ja ajallaan.

Sparraan tarvittaessa myös muissa rekrytointiprosessiin liittyvissä asioissa.

Soita 045-275 0026, onnistutaan rekrytoinnissa yhdessä