You are currently viewing RÄTT PERSON PÅ RÄTT PLATS I RÄTT TID – ULLA ÄR DIN PERSONALCHEF PÅ NÄTET

RÄTT PERSON PÅ RÄTT PLATS I RÄTT TID – ULLA ÄR DIN PERSONALCHEF PÅ NÄTET

  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer

Ulla Lövholm är hemma från Pedersöre men flyttade för 35 år sedan till södra Finland där hon har jobbat bland annat som rekryteringskonsult, personalchef och HR direktör inom olika branscher. Idag har Ulla sitt eget konsultföretag där hon jobbar med små – och medelstora företag med rekrytering, kompetensutveckling och organisationsutveckling.
Ifall du inte har en dedikerad personalchef i ditt företag, då kan du anlita Ulla för större eller mindre HR projekt. Hon kommer in och hjälper till då du behöver en extra insats i personalfrågor, tex. när du behöver rekrytera eller när du behöver någon att fundera med – vart är ditt företag på väg och vad kommer det att kräva i resurser och kompetensutveckling? Kanske du själv vill utvecklas som chef eller vill att din ledningsgrupp tillsammans ska jobba kring sitt ledarskap? Eller kanske du bara behöver praktisk och konkret hjälp med personalens utvecklingssamtal?

Hittills har Ulla jobbat mest med kunder i Helsingfors och Åbotrakten. Men nu ser Ulla en möjlighet att jobba mera även med Österbottniska kunder. ”Den här tiden då vi levt med Covid-19 pandemin, har vi vant oss vid att jobba på distans, och mina konsultuppdrag går faktiskt riktigt bra att utföra på distans,” säger Ulla. ”Dessutom kan jag ju erbjuda mina tjänster på svenska, finska, engelska och `österbottniska´,” skrattar hon.

På distans kan Ulla erbjuda:
• Hela rekryteringsprocessen
• Kompetensutvecklingsprojekt, kompetenskartläggning
• Coaching
• WOPI arbetssättsanalys, ett verktyg som kan användas bl.a vid rekrytering
• PEILI kartläggningar. PEILI är ett verktyg som analyserar kommunikation och beteendeprofiler och kan användas både för grupper och för individer. Det är ett bra verktyg för både individuell kompetensutveckling och för ledningsgrupper eller små organisationer som vill bli bättre på att kommunicera och interagera med varandra.
• Chefsutbildning.

Vill du läsa mera så klicka på länken till artikkeln i Ostroentre.fi

Lämna ett svar